Workshops

Neem jij al deel?

Wil je graag deelnemen aan een workshop voor make-up of haar?
Wil je leren hoe je jezelf dagelijks kunt opmaken of als je wat basisvaardigheden wilt uitproberen voor je haar, dan help ik jou graag op maat.

Aankomende evenementen

No Events Found

Workshop aanbod: alleen, per twee of in groep?

Ontdek jouw ideale workshopervaring, of je nu alleen wilt deelnemen, met een vriend(in) of in een groep. Bij ons draait alles om jouw wensen.

Kies je Workshop: Haar, Make-up, of allebei?

Bepaal zelf of je geïnteresseerd bent in een workshop voor haarstyling, make-up, of beide. We passen de inhoud aan op jouw behoeften.

Voor beginners en gevorderden - Ik pas me aan aan jou

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde die zijn/haar vaardigheden wil verbeteren, ik pas me aan aan jouw niveau. Jouw groei staat voorop.

Workshop Optutten

Ontspan in alle sereniteit en gezelligheid

Tijdens onze workshops creëren we een sfeer van sereniteit en gezelligheid, ik ontvang jullie dan ook in mijn eigen huis in mijn woonkamer zodat jullie kunnen genieten met een echt thuisgevoel. Op die manier kan je ontspannen en genieten van ‘me-time’. Ik zorg ervoor dat je je in alle rust kunt focussen op jezelf.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze workshops bieden we demonstraties, waardevolle tips en trucs, de mogelijkheid om zelf te oefenen, en een handig overzicht met alle informatie. Ik probeer je gedurende 2 uur en 30 minuten allerlei basistechnieken, opsteekkapsel en vlechten aan te leren.  

Tijdens een korte pauze kun je ontspannen in onze prachtige tuin en genieten van een warm drankje en een hapje.

Workshop Optutten
Workshop Haarhelden

Workshop HaarHelden - Speciaal voor kinderen

Organiseer je een verjaardagsfeestje, babyborrel, communie, of een ander evenement voor kinderen? Dan bieden we de “Workshop HaarHelden” bij jou thuis. Tijdens deze interactieve sessie leren kinderen enkele basisvlechten van een echte HaarHeld. Ze oefenen dit bij elkaar. Elk evenement is geschikt voor deze unieke ervaring, waarbij mijn ervaring als leerkracht en kapper samenkomen.