Events

Team GLAM

Ik begrijp dat teambuilding en personeelsontwikkeling van cruciaal belang zijn voor bedrijven die streven naar succes en groei. Onze make-up- en hairstylingworkshops bieden een innovatieve en effectieve manier om uw team te versterken en individuele groei te stimuleren. Dit kan een perfecte aanvulling zijn op een opleidingsdag.

Teambuilding

Versterk uw team met onze interactieve make-up- en hairstylingervaringen. Bevorder teamwork en communicatie terwijl medewerkers hun stylingvaardigheden verbeteren voor betere prestaties.

Personeelsontwikkeling

Investeer in de professionele groei van uw medewerkers met onze make-up- en hairstylingdiensten. Ze ontwikkelen vaardigheden en vergroten zelfvertrouwen voor een professionele uitstraling.

Productieve werkomgeving

Verbeter de werkomgeving door medewerkers zelfverzekerder te maken. Onze diensten verhogen motivatie met zorgvuldig samengestelde looks.

Individuele groei

Stimuleer groei, zowel professioneel als persoonlijk. Ontdek unieke stijlen en zelfexpressie met onze diensten. Koppel dit bijvoobeeld aan een shoot zodat elke werknemer een prachtige profielfoto heeft die past binnen jullie branding.

Aantrekkelijkheid als werkgever

Toon betrokkenheid bij uw medewerkers door onze diensten aan te bieden. Vergroot uw aantrekkingskracht als werkgever en versterk de band tussen medewerkers en uw bedrijf.

Bij Optutten zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige workshops die de teams van bedrijven versterken en de groei van individuen stimuleren.

Vraag vandaag nog een gesprek aan

Vraag vandaag nog een gesprek aan

Let's talk

Ik ben beschikbaar voor evenementen op woensdagmiddag en vrijdagen. Daarnaast kan ik me flexibel opstellen voor zondagen. U kunt mij boeken voor halve of volledige dagen, en ik ben bereid om te reizen naar uw gewenste locatie.

Dit kan variƫren van evenementen, fotoshoots, bedrijfspresentaties tot dagelijkse zakelijke styling.
Dit helpt je te begrijpen of het om een eenmalig evenement gaat of een doorlopende samenwerking.
Heeft u een specifieke stijl of uitstraling in gedachten voor uw medewerkers, klanten of modellen.