Bridal

Ik breng jouw ideale bruidslook tot leven

Optutten heeft met trots meer dan 30 bruiden mogen voorzien van hun gewenste bruidslooks, waarbij ik als professioneel beauty artist een essentiële rol heb gespeeld. Het is een onbeschrijflijk geluksgevoel om jou de bruidslook van jouw dromen te kunnen schenken, of dit nu een subtiele, natuurlijke uitstraling is of een gedurfde en opvallende look. Tijdens jouw trouwdag zorg ik ervoor dat je stralend en zelfverzekerd bent, terwijl ik trouw blijf aan jouw persoonlijke stijl.

Indien je ook je geliefde familieleden en vrienden wilt laten verwennen, bied ik de mogelijkheid om mijn zus Stefanie, medeoprichter van Optutten, samen met mij op locatie te laten komen. Als creatief en dynamisch duo zorgen wij ervoor dat haar en make-up naadloos samensmelten, resulterend in een prachtig harmonieus geheel.

Als hairstyliste en make-up artist heb ik een uitgebreide opleiding genoten aan de gerenommeerde MUD-school, waar ik mij heb gespecialiseerd in allround make-up, bruids- en modestyling. Bovendien heb ik in 2018 mijn kappersdiploma behaald aan de Beauty School. Om te allen tijde de nieuwste trends en technieken te kunnen aanbieden, blijf ik voortdurend mijn kennis en vaardigheden bijschaven door middel van regelmatige bijscholing.

Jouw schoonheid en stijl staan centraal

Jouw schoonheid en unieke stijl zijn voor mij de absolute kern. Voor mij draait het om een persoonlijke benadering die jouw schoonheid en stijl als middelpunt heeft. Als gevoelsmens hecht ik waarde aan duidelijke communicatie en neem de tijd om jouw wensen in detail te bespreken tijdens een uitgebreide try-out sessie. Op de grote dag zelf verzeker ik je van een zorgeloze ervaring, met volledige aandacht voor de planning.

Als beauty-expert blijf ik voortdurend op de hoogte van de laatste trends en technieken. Mijn kernwaarden van eerlijkheid, oog voor detail en liefde voor schoonheid weerspiegelen zich in elke stap van het proces, vanaf het allereerste moment tot het uiteindelijke resultaat. Mijn aanbod gaat verder dan alleen make-up en hairstyling; ik ben er om met je mee te denken, ervoor te zorgen dat jouw look perfect aansluit bij jouw trouwthema en persoonlijke stijl.

Of je nu kiest voor een tijdloos klassieke uitstraling, een moderne look of een extravagante stijl, ik zorg ervoor dat jouw make-up en haar naadloos samenvloeien met de sfeer van jouw trouwdag. Bij mij kun je rekenen op een volledige en op maat gemaakte ervaring die helemaal op jou is afgestemd. Mijn doel is om jou te laten stralen op deze speciale dag, met een look die jouw unieke persoonlijkheid en schoonheid accentueert. Zoals ik al zei: “Ik trouw altijd een beetje mee.”

Bekijk mijn bruidsbrochure!