About Mie

Hallo lieverd, fijn dat je hier bent. Daar alleen al ben ik je dankbaar voor.

Welkom op mijn website! Ik ben Mie. Als gepassioneerde beautyartiest heb ik me volledig toegelegd op het creëren van make-uplooks en haarstijlen. Je vindt mijn studio in Ophasselt, vlakbij Geraardsbergen en Zottegem. Mijn specialisatie ligt in het opmaken van bruiden, waarbij ik ervoor zorg dat je straalt op je grote dag.

Maar niet alleen bruiden kunnen bij mij terecht. Ook particulieren zijn meer dan welkom voor een speciale gelegenheidsmake-up of een inspirerende workshop, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast sta ik klaar voor fotoshoots en magazines, waarbij ik mijn talenten graag inzet.


Ik kijk enorm uit naar de mogelijkheid om je te ontmoeten in mijn studio of om samen te werken aan jouw project. Laten we onze creatieve krachten bundelen en iets moois tot stand brengen!

Annemie

Ik breng jouw ideale bruidslook tot leven

Optutten heeft met trots meer dan 30 bruiden mogen voorzien van hun gewenste bruidslooks, waarbij ik als professioneel beautyartiest een essentiële rol heb gespeeld. Het is een onbeschrijflijk geluksgevoel om jou de bruidslook van jouw dromen te kunnen schenken, of dit nu een subtiele, natuurlijke uitstraling is of een gedurfde glam look. Tijdens jouw trouwdag zorg ik ervoor dat je stralend en zelfverzekerd bent, terwijl ik trouw blijf aan jouw persoonlijke stijl. Ja, ik ga je heel wat vragen stellen want ik wil jou écht leren kennen. 

Indien je ook je geliefde familieleden en vrienden wilt laten verwennen, bied ik de mogelijkheid om met een vast team ter plaatse te komen. Met mijn creatieve en dynamische medewerkers zorgen wij ervoor dat haar en make-up naadloos samensmelten, resulterend in een prachtig harmonieus geheel.

Als hairstyliste en make-up artist heb ik een uitgebreide opleiding genoten aan de gerenommeerde MUD-school, waar ik mij heb gespecialiseerd in allround make-up, bruids- en modestyling. Bovendien heb ik in 2018 mijn kappersdiploma behaald aan de Beauty School. Om te allen tijde de nieuwste trends en technieken te kunnen aanbieden, blijf ik voortdurend mijn kennis en vaardigheden bijschaven door middel van regelmatige bijscholing.